Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, bugün Ramada Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek yeni dönemle ilgili bilgilendirme yaptı. ASKON’un ev sahipliğindeki toplantıda Smart Future organizasyonu hakkında bilgi verildi. Gazetecilerin soruları cevaplandırıldı.

HAKLI ZENGİNLİK, HELAL KAZANÇ

ASKON Kocaeli Şube Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, “ASKON, bugün itibariyle meydanlara çıkmıştır” dedi. Ömer Faruk Yıldırım, “Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği olarak bizler iktisadi hayatı ahlaki temeller üzerine bina ederek ticari faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Temel şiarımız Haklı Zenginlik ve Helal Kazançtır” dedi.

SİAD’LARLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ

ASKON’un en etkili SİAD olacağını, bütün SİAD’larla Kocaeli için ortaklaşa projeler hazırlamaya hazır olduklarını belirten Ömer Faruk Yıldırım, “KOBİ’lerin sorunlarının çözülmesi için kentin yetkili organlarıyla işbirliği yapacağız, bunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

SMART FUTURE FUARI YAPILACAK

Ülkemizin 21.Yüzyılda küresel arenada rekabet gücünü arttırmak, toplumsal fayda sağlamak, teknolojik anlamda sadece tüketen değil, üreten bir neslin geleceğini şekillendirecek projeler üreteceğiz. Bu kapsamda Smart Future Fuarımız 14-15 Kasım 2018 İstanbul Kongre Merkezinde icra edilecek” diye konuştu.

ZENGİNLER KULÜBÜ DEĞİLİZ

Askon’un bir Zenginler Kulübü olmadığını söyleyen Ömer Faruk Yıldırım, “Kocaeli, yüzölçümü açısından küçük ama katma değeri bakımından çok büyüktür. İlimiz Türkiye ekonomisinin sanayi payının yüzde 51’ini karşılamaktadır. Sektörlere bakıldığında Kocaeli, Türkiye araç üretiminin %40, kimya sanayisinin %27’sini ve metalin yüzde 20’sini karşılamaktadır” bilgisini paylaştı.

YENİ ŞUBE BİNAMIZDA BULUŞACAĞIZ

ASKON’un 15 gün içinde yeni şube binasında bir kez daha basın mensuplarıyla bir araya geleceğini sözlerine ekleyen Yıldırım, “Emin Tüccar konferanslarımız olacak. Müslüman bir tacir nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranacağız” diye konuştu.

ASKON Yönetim Kurulu Üyeleri

Ömer Faruk Yıldırım, Sedat Uslu, Okan Avşar, Kenan Kural, Şener Meral, Serkan Açık, Levent Yıldıran, Yalçın Gözler, Ali Talip Engi, Gültekin Kavşut, Volkan Kavşut, Rasim Doğan, Abdullah Demirhan, Mustafa Özsoy, Naci Sevim, Sadık Kaplan, İbrahim Alkan, Mustafa Yazan, İsmail İnce.

 
Editör: TE Bilisim