AYŞENUR İLE SERGEN NİKAH MASASINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Sergen Türksoy ile Ayşenur (Şimşek) çiftinin nikahını kıydı. Genç çifti tebrik edip hediyelerini verdi

AYŞEGÜL İLE MUZAFFER DÜNYAEVİNDE

Ayşegül (Bakal) ile Muzaffer Topçu nikah masasına oturdu, birbirlerine “Evet” dedi. Çiftin nikahını Başkan Kocaman kıyarken hediyelerini verip mutluluk dilemeyi de ihmal etmedi.

FUNDA İLE EMRE EVLİLİĞE ADIM ATTI

Funda Nur Yayla ile Emre Yıldırım evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiftin nişanına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da katıldı.  Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte nişan yüzüklerini takarken “Allah tamamına erdirsin” dileğinde bulundu. 

SENANUR İLE OKAN NİŞANLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Senanur Ertuğ ve Okan Baydemir çiftinin nişan törenine katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman, nişan kurdelesini keserek “Allah tamamına erdirsin” dedi.

ŞEYMA İLE BİLAL ÇOK MUTLU

Evliler kervanına Şeyma (Tunca) ile Bilal Özkaya da katıldı. Çiftin nikahını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman kıydı. İki cihanda saadet dileyip hediyelerini verdi.

ERDEM DELİKANLI OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Erdem Çağdaş’ın sünnet cemiyetine katıldı. Çağdaş ailesini tebrik eden Başkan Kocaman, “Rabbim diğer mürüvvetlerini görmeyi de nasip etsin inşallah” dedi.

ERVA İLE YUNUS EVLİLİK YOLUNDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Erva Karabalık ile Yunus Emre Efe  çiftinin nişan törenine katıldı. Yüzüklerini takıp mutluluk diledi.

TUĞÇE İLE HAMDİ MUTLU SONA ULAŞTI

Tuğçe (Pürçek) ile Hamdi Kaya adım adım ilerleyen beraberlikte mutlu sona ulaştı. Çiftin düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da katıldı.  Kutlayıp, mutluluk diledi.

DERYA İLE ÜMİT ÇOK MUTLU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ümit Çuvalcı ve Derya Baştürk çiftinin düğün cemiyetine de katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Kocaman hediyelerini verip saadetler diledi.

Editör: TE Bilisim