BAŞKAN KAYA’DAN KUTLAMA MESAJI

BBP İl Başkanı Remzi Kaya, “Salgında, savaşta, doğal afetlerde hayatın her anında tek amacı temel insani hak olan sağlık hizmetini sunmak olan, büyük bir özveriyle görevini yerine getiren ve son bir yılda dünyayı ve ülkemizi rehin alan Covid 19 salgınında en ön cephede fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi. Başkan Remzi Kaya farklı açıklamalarda da bulundu.

DİYARBAKIR ANNELERİNİ ZİYARET

Kaya yaptığı açıklamada başlıklar halinde kamuoyuyla şu bilgileri paylaştı.

“Bugün Büyük Birlik Partisi Kocaeli Teşkilatı olarak 32 yöneticimizle birlikte 3 günlük Diyarbakır Seyahatimize çıkıyoruz. Çocukları HDP tarafından kandırılarak zorla dağa kaçırılıp hain terör örgütü PKK’ya verilen ve bundan 560 gün önce PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Diyarbakır il binası önünde Hatice annenin başlattığı onurlu eyleme destek vermek için yanlarında olacağız.” Dedi.

“GERGERLİOĞLU GELSİN, KORKMASIN”

Kaya açıklamalarına şu sözlerle devam etti;

“Daha önce sözde insan hakları savunucusu, terörist destekçisi Gergerlioğlu Diyarbakır’daki HDP binasına gitmiş ama çocukları HDP tarafından dağa kaçırılan annelerin yanına başına PET şişe atarlar diye korkup gitmemişti. Gergerlioğlu korkmasın gelsin, ben götüreyim. Hem kafana pet şişe atsalar ne olur? O anlardan daha mı fazla canın yanar. Bir de sözde inan hakları savunucusu Gergerlioğlu; dağa kaçırılan çocuklarımız, onları bekleyen annelerimiz insan değil mi?. Onların hakları yok mu? Bunlar fistanlı, bunlar ödlek, bunlar korkak, bunlar analara gidemez, Gergerlioğlu da İmamoğlu da, HDP’ye gider. Eee atalarımız boşuna “Bülbül güle, karga çöplüğe götürür” dememiş. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılması fezlekeleri meclise geldi, yüce meclisin milli vekilleri onları ait oldukları çöplüğe götürecek.”

VALİ, EMNİYET, JANDARMA VE BBP

Kaya, Diyarbakır annelerine destek programında Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jandarma Komutanı Mustafa Erdem ve Büyük Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret edeceklerini de duyurdu, “Bölge ve gündemi değerlendirmede bulunacağız.” Açıklaması yaptı.

SÜLEYMAN SOYLU’YA BAŞSAĞLIĞI       

Kaya basınla paylaştığı açıklamalarına şöyle devam etti. “Terörle mücadelede üstün başarı gösteren, PKK ve benzeri tüm terör örgütlerinin kafasını ezen Vatan, Bayrak, Millet sevdalısı ekibin başı içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun kıymetli validesine rabbimden rahmet, sayın bakanımıza ve yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyorum. “

Editör: TE Bilisim