Körfez’de mayıs ayı meclisi gerçekleştirildi Körfez’de mayıs ayı meclisi gerçekleştirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu Yüce Türk Milleti olarak hep birlikte yaşamaktayız. Yüce milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği eşsiz kahramanlıkla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla, verdiği mücadeleyle büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir.

ŞEREFLİ BİR ARMAĞANDIR

Zafer Bayramı ile milletimiz, bu vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, ezanların asla susturulamayacağını, ay yıldızlı şanlı bayrağımızın göklerden asla indirilemeyeceğini göstermiştir. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve bağımsızlığımız her zaman olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Bu zafer, bizlere destan yazan kahraman ordumuzun, yüce milletimize unutulmaz ve şerefli bir armağanıdır.

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi