Esnaf ve vatandaşlarla her platformda bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ni ziyaret etti.

SÖĞÜT, “BİRÇOK PROJEYİ KAZANDIRDIK”
Mahalle sakinlerine; Körfez Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Söğüt, talep, öneri ve istekleri de yerinde dinledi. Söğüt, “İlçemizin her bir ferdi için, hizmetin en iyisi için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar Yavuz Sultan Selim Mahallemizde; altyapıyı yeniledik, konforlu yollar yaparken, yeni yeşil alanlar ve parkların sayısını çoğalttık. Çocuklarımız ve gençlerimiz için halı sahalar oluşturduk. Bunun yanı sıra çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları gibi birçok projeyi kazandırdık” dedi.

TALEPLERİ DİNLEDİ, SOHBET ETTİ
Mahalle sakinlerine; Körfez Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Söğüt, talep, öneri ve istekleri de yerinde dinledi. Başkan Söğüt, mahalle gezisi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Körfez’de mayıs ayı meclisi gerçekleştirildi Körfez’de mayıs ayı meclisi gerçekleştirildi
Editör: Haber Merkezi