USKAF-8’in teması; Afet Dönemlerinde Sağlık Hizmetleri

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde; Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıkta Kalite İçin İnovasyon Derneği (SAKİD) destekleriyle ‘Ulusal Sağlıkta Kalite Forumları’nın sekizincisi düzenlenecek. Kocaeli Kongre Merkezi’nde, 21-22 Kasım tarihlerinde düzenlenecek USKAF 8’in bu yılki teması “Afet Dönemlerinde Sağlık Hizmetleri” olarak belirlendi. Kongrede, ulusal afet yönetim stratejileri ile 6 Şubat deneyimleri aktarılacak.

6 ŞUBAT DENEYİMLERİ KONUŞULACAK

USKAF 8 – Ulusal Sağlıkta Kalite Forumları – Afet Dönemlerinde Sağlık Hizmetleri Kongresi, 21 Kasım 2023 Salı günü saat 09.30’da yapılacak açılış programı ile başlayacak. Açılış konuşmaları ardından yapılacak açılış paneli Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk moderatörlüğünde; AFAD Başkanı Okay Memiş, önceki dönem Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın konuşmacı olarak yer alacağı “Ulusal Afet Yönetim Stratejileri ve 6 Şubat Deneyimleri” başlığı ile gerçekleştirilecek. 

BİLİM ADAMLARI SUNUM YAPACAK

Kongrenin ilk gününde ayrıca; oturum başkanlığını Prof. Dr. Serkan Yılmaz’ın yaptığı "Afetlerde Sağlık Hizmetleri ve Kapasite" başlıklı panelde; “Sağlık Hizmetlerinde Kapasite Geliştirme ve Kaynak Kullanımı”, “Afet Dönemleri Sağlık Hizmetleri için Teknoloji ve Uygulamalar”, “Afetlerde Travma Sonrası Stres Bozukluklarının Yönetimi”, “Afetlerde Sağlık Hizmetleri ve UMKE” ve “Afetlerde Hemşirelik ve Ebelik Hizmetleri” konuları ile oturum başkanlığını Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık’ın yaptığı "Etkin bir Afet Yönetimi için Hazırlık" başlıklı panel de ise; “Afet Risklerini Azaltmaya Yönelik Gelişen Teknolojiler ve Yenilikler”, “Afet Dönemlerinde Sağlık Hizmetleri - Afet öncesi Hazırlıklar”, “Acil Sağlık Yönetimi: Yeni Kavramlar ve Uygulamalar”, “Şehirleri Afetlere Hazırlamak - Yerel Yönetimlerin Afet Yönetim Stratejileri”, ile “Afet ve Acil Durumlarda Halk Sağlığı Hizmetleri” konuları alanında uzman akademisyen ile bilim insanları tarafından aktarılacak.

KRİZLERDE AFET TÖNETİMİ

Kongrenin ikinci günü ise, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alparslan Kuş moderatörlüğündeki panel ile başlayacak. Panelde, Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri 6 Şubat deneyimlerini paylaşacak. İkinci günün diğer panellerinde ise; oturum başkanlığını Başhekim Prof. Dr. Görkem Aksu’nun yaptığı "Sürdürülebilirlik ve Sağlık Hizmetlerindeki Uygulamaları" panelinde “Afet Dönemlerinde Hasta Bakım Hizmetleri ve Koordinasyonu”, “Sürdürülebilir Yaşam için Afetlerde Sağlık Hizmetlerinin Yönetimi", “Afetlerde Tıbbi Cihaz Tedariği ve Sağlık Lojistiği” ile “Afetlerde Kızılay’ın Rolü ve 6 Şubat Özelinde Yapılan Çalışmalar” konuları; oturum başkanlığını Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan’ın yaptığı panelde “Krizlerde Afetleri Yönetmek" panelinde “Etkin Afet Operasyon Stratejileri”, “Afetlerde İlaç ve Medikal Ekipman Tedariği”, “Afet İletişimi ve Kriz Dönemlerinde Dezenformasyon” ile “Afetlere Dayanıklı Toplumlar Geliştirmek” konuları; oturum başkanlığını Doç. Dr. Serpil Gerdan’ın yaptığı "Toplumsal Boyutu ile Afeti Yönetmek" panelinde ise, “Afetlerde Özel Gereksinimli / Risk Altındaki Gruplar”, “Afetlerde Stres Yönetimi ve Psikolojik İlkyardım”, “Afet Yönetimi için Kitlesel Farkındalık Stratejileri - "Afet okuryazarlığı"” ve “Deprem Öncesi Sağlık Yapılarının Hazırlığı” konuları ele alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

bahistapot.com ekbonus.com linkgeit.com

ilkadım escort bayan

halkalı escort bayan

diyarbakır escort bayan

bafra escort bayan

ofis escort bayan

istanbul escort bayan

didim escort bayan

diyarbakır escort baayan

ankara escort bayan

denizli web tasarım

muğla escort bayan

milas escort bayan

şişli escort bayan

marmaris escort bayan

ayvalık escort bayan

buca escort bayan

avanos escort bayan

balıkesir escort bayan

manisa escort bayan

samsun escort bayan

ısparta escort bayan

nevşehir escort bayan

düzce escort bayan

istanbul escort bayan

denizli web site

bodrum escort bayan

egemodel

rize escort bayan

bandırma escort bayan

anadoluyakası escort bayan

çanakkale escort

uşak escort bayan

kayseri escort bayan

kocaeli escort bayan

fethiye escort bayan

giresun escort bayan

antep escort bayan

ofis escort bayan

gaziantep escort bayan

izmit escort bayan

afyonkarahisar escort bayan

afyon escort bayan

avrupayakası escort bayan

trabzon escort bayan

adıyaman escort bayan

görükle escort bayan

diyarbakır escort bayan

bursa escort bayan

web tasarım

çorum escort bayan

masaj salonu

mardin escort bayan

beylikdüzü escort bayan

aydın escort bayan

kuşadası escort bayan

izmir escort bayan

halkalı escort bayan

artvin escort bayan

konya escort bayan

eskişehir escort bayan

şanlıurfa escort bayan

istanbul escort bayan

ofis escort bayan

antep escort bayan

afyon escort bayan

diyarbakır escort bayan

istanbul escort bayan

düzce escort bayan

ofis escort bayan

görükle escort bayan

çanakkale escort bayan

kayseri escort bayan

ofis escort bayan

masaj salonu

gaziantep escort bayan

uşak escort bayan

bursa escort bayan

afyonkarahisar escort bayan

ofis escort bayan

afyon escort bayan

mardin escort bayan

halkalı escort bayan

diyarbakır escort bayan

masaj salonu

diyarbakır escort bayan

ofis escort bayan

diyarbakır escort bayan

ofis escort bayan