Kandıra’da adeta ayak basmadık yer bırakmayarak hemşehrilerinin gönlünü kazanan Adnan Turan, köy ziyaretlerinde bölge sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanıyor.



 

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, akşam saatlerinde ilçedeki köyleri ziyaret ederek hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Turan, gündüz bölümünde ilk olarak babasının da köyü olan Gölköy’e (Kumarlar Köyü) bağlı Kaymaz Erikli Köyü’nde vefat eden Mehmet Sarı’nın cenazesine katıldı. Turan sonrasında bu kez annesinin köyü olan Araman’da yaşamını yitiren Mükremin Kaçar’ın cenaze törenine katılarak, acılı ailelere sabırlar diledi. Kaymaz Erikli ve Araman ziyaretlerinde hemşehrileri ile de bir araya gelen Turan, hal hatır sormayı ihmal etmedi.



BABALI, CEBECİ VE KEFKEN ZİYARETLERİ

Başkan Adayı Turan, beraberinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar ve ilçe yöneticileri ile birlikte akşam saatlerinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. İlk olarak Babalı Köyü’nü ziyaret eden Turan, muhtar Metin Yürük ve bölge sakinleri ile sohbet etti. Sonrasında Cebeci’ye giden Turan, burada muhtar Gürkan Durmuş ve mahalleli ile istişarede bulundu. Günün son ziyaretini Kefken’e yapan Turan, Asma Altı Kahvesi'nde bir araya geldiği muhtar Zeynel Abidin Ekrem ve hemşehrileri ile Kandıra’ya dair fikir alışverişinde bulundu.



EN BÜYÜK MUTLULUK

Kandıra’ya hizmet edecek olmanın onurunu yaşadığını belirten Adnan Turan, “Doğup büyüdüğüm, sizlerle aynı havayı soluduğum ilçeme belediye başkan adayı olmak benim için en büyük mutluluk. Bu seçim sürecinde yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde sizlerin bana karşı göstermiş olduğunuz teveccühe layık olmaya çalışacağım. Kuşkusuz Kandıra’mız bir turizm kenti. Bunun yanında tarım ve hayvancılık, köylerimizdeki ekonomimizi ayakta tutuyor. Bizim başta ekonomik unsurlar olmak üzere her bir alanda açıklayacağımız projelerimiz olacak” dedi.

Editör: TE Bilisim