Tüm Kocaeli Roman Kültür Derneği’nde Romanlar ile buluşan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül,


“İzmit’te yaşamaktan onur duyacağı, İzmitliyim demekten gurur duyacağı bir İzmit hayal ediyorum” dedi.



AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel gönül, İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Yerel Gençlik Muhabbetleri’nin konuğu oldu. Kozluk’ta bulunan Tüm Kocaeli Roman Kültür Derneği’nde gerçekleşen programda başkan adayı Gönül meşaleler ve tezahüratlar ile karşılandı. İlgiden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Her bir vatandaşımızın, gurur duyacağı, İzmitliyim demekten keyif alacağı bir İzmit hayal ediyorum. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız” dedi.



GURUR DUYULACAK BİR İZMİT
“İzmit Kocaeli’nin kalbidir” diyerek sözlerine başlayan Başkan adayı Gönül, “İzmit’in 102 mahallesi var. Her mahallemizin de başka bir hikayesi var. 400 bine yaklaşan nüfusu, 484 kilometre kare alanı var. Tarihi bin yıllara uzanan farklı medeniyetlere yaptığı ev sahipliği ile İzmit Kocaeli’nin kalbidir.  Dolayısıyla bizlerde köklü tarihimizin bize verdiği emanet duygusu ile İzmit’imiz için çok çalışacağız. Her bir vatandaşımızın, gurur duyacağı, İzmitliyim demekten keyif alacağı bir İzmit hayal ediyorum. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız” dedi.



GENÇLERİN İSTEKLERİNİ BİLİYORUM

Konuşmasının devamında Gönül, “Güçlü bir gençlik bu ülkenin teminatıdır. Gençlerin istihdamına katkı sunabileceğimiz projeler için çalışıyoruz. Gençleri bir konu hakkında mutlaka uzman yapacağız. Yapmak istediklerinize destek olacağız. Şeffaf ve adil yönetim anlayışıyla her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Benim de sizler gibi iki oğlum var. O yüzden gençlerin beklentilerini biliyor ve hissediyorum. Ben daha çok sizleri dinlemeye geldim. Çünkü söyleyecekleriniz bizler için kıymetli” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim