STK buluşmaları kapsamında oda başkanları ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Alt ve üstyapısıyla yenilediğimiz, projeleri artık birer kalıcı eser haline dönüştürdüğümüz Derince’mizi hep birlikte 2023’e taşıyoruz” dedi

BAŞKAN BULUT, ODA BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşları ile buluşmalar kapsamında bu kez Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Derince Bakkallar Odası Başkanı Osman Koçyiğit, Derince Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Gül, Derince Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Tuncer, Derince Özel Halk Otobüsleri İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yağız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Hizmete sunduğu kalıcı eserlerle Derince’yi yarınlara hazırlayan Başkan Bulut, projeleri belirlerken yaptıkları istişarelerin önemli rol oynadığını söyledi.

ŞEHRİMİZİ YENİDEN İMAR ETTİK

Derince’de hayata geçen projelerin istişare edildiği toplantıda konuşan Başkan Bulut, “Dört buçuk yıl önce başladığımız hizmet maratonunda geçmişten gelen tecrübelerimizi daha modern bir kent imar etmek için yaşama geçirdik. Bu süreçte bir yandan alt ve üstyapı düzenlemelerini hayata geçirirken, diğer taraftan vizyon projeler inşa ederek şehrimizi adeta yeniden imar ettik. Mesai mefhumu gözetmeksizin ilçemiz için çalışırken kendimizi değil, kentimizi düşündük. Alt ve üstyapısıyla yenilediğimiz, kağıt üstündeki projeleri artık birer kalıcı eser haline dönüştürdüğümüz Derince’mizi hep birlikte 2023’e taşıyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim