KOCAELİ OKUR

Taşköprülüler Derneği'nin teşekkür yemeği

Yaşam

16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin Tertip Komitesi, organizasyonda emeği geçenlere yönelik Yelken Kafe’de bir teşekkür programı düzenledi. 

Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi ve 16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri Tertip Komitesi’nin ev sahipliği yaptığı yemeğe Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve İbrahim Şirin, KOÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Öznur Gökkaya, Derince Taşköprülüler Derneği Kurucu Başkanı Aydın Şentürk, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve İmdat Gülcan, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ergün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Ceyhun Atik, Türkiye Diyanet Vakıf Sen Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, İshakçılar Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhami Usta, muhtarlar, belediye ve kaymakamlık daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

“SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Programda bir konuşma yapan Başkan Aygün, spora desteklerinin süreceğini belirterek, “Ülkemizin yarınları olan yavrularımızın spor ahlakı ile büyümesi için her mahallemizde gençlik merkezlerimizi oluşturuyoruz. Çocuklarımız bu merkezlerde ders çalışabileceği, vakit geçirebileceği ve spor yapabilecekleri alanlara sahip olacaklar. Bu bağlamda ilk etapta Fatih Sultan ve Dumlupınar mahallelerimizde gençlik merkezlerimizi inşa etmek için hazırlıklarımız devam ediyor. Yakın zaman içerisinde de merkezlerimizi inşa ederek kıymetli gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne emek veren herkese teşekkür eden Başkan Aygün, “Festivalimiz ilk günden son güne kadar halkımızın yoğun ilgisiyle karşılandı. On binlerce kişiye ev sahipliği yaptığımız, ülke genelinde ses getiren bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep birlikte nice güzel işlere daha imza atacağız inşallah” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.