KOCAELİ OKUR

Çakır aday değil ama destek verecek

Spor

Uzun Süre mücadele ettiği BAL liginden geçen yıl kurtularak 3.lige çıkan Gebzespor, 1 yıl sonra yeniden BAL’da düşmenin üzüntüsü yaşanıyor. Yaşanan sıkıntılar nedeni ile mevcut başkan İlker Çakır 8-15 Haziran tarihlerinde gerçekleşmek üzere kongre kararı aldı.

BÜYÜKGÖZ'ÜN TAKIMA DESTEK ÇIKMASINI İSTEDİ
Yaklaşan kongre öncesi ise İlker Çakır’ın ne yapacağı herkes tarafından merak ediliyordu. Aday olmamasına kesin gözüyle bakılan Çakır’ın takıma dışardan destek olup olmayacağı merak edilirken, İlker Çakır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gebzespor ile ilgili kararını açıkladı. Başkan İlker Çakır yaptığı açıklamada tekrar aday olmayacağının sinyalini verirken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’un takıma sahip çıkması durumunda destek vereceğini söyledi. 
ÇAKIR'IN PAYLAŞIMI
Çakır yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “GEBZESPOR ile ilgili olarak tavrım merak ediliyor eğer GEBZE BELEDİYE BAŞKANIMIZ ZİNNUR BÜYÜKGÖZ GEBZESPOR a sahip çıkıp el atarsa ilk destek benden 300 bin lira yeter ki sahip çıkılsın.” İfadelerine yer verdi. İlker Çakır’ın bu açıklamasının yankılarının ne olacağı merak edilirken, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün 8-15 tarihlerinde gerçekleşecek olan kongrede çizeceği yol merak ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.