Asayiş

Güney'den Hürriyet'e: 'Çakma Paşalı'

 



AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı 31 Mart’a kadar her akşam farklı mahallelerde halk toplantıları yapma kararı aldı. İlk toplantı bu akşam Mehmet Ali Paşa Mahallesindeydi. Gün boyu Paşa’da esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül ile AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, akşam Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi’nde mahallelilerle bir araya geldi. Toplantıya katılan kalabalığın coşkusu Sibel Gönül’ü de etkiledi. Gönül, “Mehmet Ali Paşa’nın sıcaklığı ve samimyeti bu soğuk havada bizim de içimizi sımsıcak yaptı” dedi.



AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Mehmet Ali Paşa efsane muhtarı Mehmet Kanpara’nın da katıldığı toplantıda AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney de çarpıcı bir konuşma yaptı.



Sık sık Sibel Gönül’ün lehine tezahüratların atıldığı konuşmasında kendini “Paşa’nın kızı” olarak adlandıran CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e gönderme yapan Güney, “Biz biliyoruz ki, Paşalılar çakma Paşalılar ile İzmit’in kızını ayırt edecek ferasete sahiptir. Biz biliyoruz ki, Paşalılar bu seçimde de sandıkları AK Parti oylarıyla patlatacaktır. Bizden sonra hizmet yapılmadı diyen müfterilere inat Doğu Kışla, tramvay hattı ve kapalı pazar alanlarımız gibi İzmit’imize ve Paşa’mıza durmadan çalışmaya devam edecek, örnek alınacak bir İzmit imarını sürdüreceğiz” dedi.